Officiele Subaru dealer

Alle merken occasions

Geen gedoe, Goed Geregeld

Vertrouwd familiebedrijf

Dagelijks nieuw aanbod
Uitstekende inruilwaarde
Koop vandaag & rij morgen
2 locaties

Garage Gouda van Dam: kwaliteit staat centraal

Garage Gouda van Dam is in 1986 opgericht. Vanaf het begin heeft kwaliteit en klantentevredenheid veel aandacht gehad. Mede door deze instelling hebben wij een aantal mooie onderscheidingen mogen ontvangen, waaronder het winnen van de gouden steeksleutel in 1998.

Kort na de oprichting is er gekozen om BOVAG lid te worden, waardoor de klanten een stuk extra zekerheid geboden werd door onder andere BOVAG garantie, BOVAG pechhulp en vele andere services en diensten.

90's

Kwaliteit

In de jaren 90, waarin Garage Henk van Dam onder het label van Vakgarage opereerde, was hij één van de eerste universele autobedrijven die het Vakplan invoerde. Het Vakplan is een kwaliteitssysteem gebaseerd op ISO 9001.

2012

Zo vader, zo zoon

Op 1 oktober 2012 heeft de zoon van Henk van Dam de activiteiten van het bedrijf overgenomen. Onder de naam Garage Van Dam Gouda wordt het bedrijf door Patrick van Dam voortgezet.

Altijd

Zo vader, zo zoon

Bij Garage Van Dam Gouda staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook trots op de klanten die ons (positief) beoordelen op ‘klanten vertellen’.

Elke dag zetten wij ons in om een zo hoog mogelijk resultaat te behalen. Dit resulteert niet alleen in gerepareerde en verkochte auto’s, maar ook in goed contact met onze klanten en een positieve sfeer. Ondanks dat we nu erg tevreden zijn, doen wij elke keer weer ons best onszelf te overtreffen. 

Altijd

Wat onze klanten zeggen

Wij proberen u tevreden te stellen door heldere afspraken te maken, door ervoor te zorgen dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan en door kwaliteitswerk af te leren. Dit laatste bereiken wij doordat wij alleen werken met uiterst gemotiveerd en gekwalificeerd personeel. 

Garage Van Dam Gouda verbetert zichzelf graag en daarom staan wij ook open voor uw feedback. Mist u een bepaalde service, ziet u dingen graag anders of wilt u juist uw waardering uitspreken? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord! 

De persoonlijke aandacht die u verdient

AutoFirst Gouda van Dam in Gouda wil de service bieden die wij zelf ook graag krijgen. Een gevoel van welkom hoort daar zeker bij. Net als dampende koffie en een krantje wanneer er even gewacht moet worden op bijvoorbeeld een bandenwissel of een APK. Wij zorgen ervoor dat u weer thuis komt wanneer u uw auto even moet missen voor een onderhoudsbeurt of reparatie. AutoFirst Gouda van Dam heeft altijd een leenfiets of leenauto beschikbaar en anders brengen wij u. Wij zijn gevestigd in Gouda.

De klant is bij ons nog koning. Dat ziet u ook terug in de persoonlijke aandacht en heldere uitleg van onze monteur over de status van uw auto. Wij staan garant voor professioneel onderhoud met A-kwaliteit onderdelen en bieden dit tegen een zeer betaalbare prijs. Bij AutoFirst Gouda van Dam in Gouda vinden wij het daarom niet meer dan normaal dat u 2 jaar (fabrieks)garantie krijgt op reparaties en nieuwe onderdelen.

Wij doen onze uiterste best om het te voorkomen; u kunt echter onverhoopt toch een keer stranden met pech. Als vaste klant van AutoFirst heeft u in dat geval recht op hulp bij pech tegen een zeer goed tarief in Nederland; 24 uur per dag, zeven dagen in de week

Bij AutoFirst staat u met pech nooit alleen!